WTC Knowledge Tour

  • Datum: Maandag 1 mei 2017, 08:00 uur tot 10:30 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 89,-

Create your own value proposition –
door Valerie Bos.

Wanneer je aan het werk bent, vergeet je vaak te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. In een wereld die constant aan het veranderen is wordt ook van jou verwacht dat je scherp blijft en jezelf telkens weer herontdekt. Waar sta jij voor? Waar loop je tegen aan m.b.t je eigen vaardigheden? Wat wil jij veranderen aan jezelf?

In 2,5 uur begeleiden wij je door je eigen waardepropositie canvas heen. Wat zijn de pijnpunten en hoe kun je deze verzachten? Waar kun jij nieuwe waarde mee creëren voor jezelf?

We gaan aan de slag met de Value Proposition Canvas en gaan hier in op 1 of 2 persoonlijke vraagstukken die gekoppeld zijn aan jou als werknemer of ondernemer. We gaan samen kijken naar je persoonlijke waarden en hoe je deze kunt inzetten in je dagelijkse leven. Je persoonlijke propositie in een organisatie of in je omgeving bepaald je succes.

Een positieve houding kan bijvoorbeeld bijdragen aan een hogere omzet en groter bereik. Aan het eind van de workshop heb jij een doel voor het komende jaar waar je aan gaat bouwen. Je vindt mensen om je heen die ook met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan en je kunt elkaar daarbij gaan ondersteunen en volgen. Ook werken we aan nieuwe inzichten die je gaan helpen bij de ontwikkeling van de doelen. Met leuke vernieuwende werkvormen vergroten we je creativiteit en zorgen we dat je de oefeningen kunt blijven herhalen.

Ben je lid van de Business Club dan krijg je 10 euro korting op de workshopprijs. De workshop duurt 2,5 uur. Deze workshop wordt voorafgegaan aan een Monday Morning Breakfast. Besluit tijdens het ontbijt alsnog mee te doen met de workshop, dan is het ontbijt op onze rekening.