WTC Trappenloop

  • Datum: Woensdag 25 april 2018, 18:15 uur tot 20:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 3,-

De WTC Trappenloop is de ultieme uitdaging tegen de klok. De start is in de centrale hal. Vervolgens loop je naar beneden de garage in van het WTC gebouw naar -4. Dan loop je naar de 26ste verdieping. Je gaat dus in totaal 30 verdiepingen omhoog: dit zijn ruim 600 traptreden! 

Het belooft ook dit jaar weer een fantastisch evenement te worden!

Programma

18.15 uur Kids Run
18.15 uur Kids Voetbal Run
18.30 uur Business Run
18.40 uur Brandweer serie
19.15 uur Individuele serie

Eurest zorgt voor de deelnemers! Na de finish is er drinken en een reep beschikbaar voor alle finishers. Daar kun je even op adem komen en andere finishers aanmoedigen.
Geniet vooral van het uitzicht aan de top van het WTC gebouw dat uitkijkt op heel Almere. Wel willen we je wel vragen om snel daarna weer terug naar beneden te gaan om niet voor teveel drukte boven te zorgen.

Het parkeren in de parkeergarage kan op wedstrijddag tegen gereduceerd tarief. Voor 1 euro kun je bij de inschrijfbalie een uitrijkaartje kopen. Doordat het parcours door de garage loopt is het tijdens de wedstrijd niet mogelijk om de parkeergarage in of uit te rijden.
Wil je in de parkeergarage staan dan moet je voor 18.00 uur je auto geparkeerd hebben. Na de laatste start kun je weer uitrijden, verwachting uiterlijk 20.00 uur. Wil je later aankomen of eerder weg dan raden we je aan om ergens anders te parkeren. Er zijn daarvoor geen parkeerkaartjes met gereduceerd tarief.