Zeepkistborrel

  • Datum: Dinsdag 10 januari 2017, 16:00 uur tot 18:30 uur
  • Locatie: WTC Almere - Lounge, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

Kennis is kracht…………… Kennis delen is krachtiger ! ! !

 In het verleden zorgden de leefgemeenschappen voor elkaar; men had elkaar nodig en gebruikte elkaars netwerk. En het leuke is: dat doen we nog steeds! Namelijk met de Zeepkistborrels!

Waar is dan die Zeepkistborrel?

Wij organiseren z’n borrel in diverse regio’s met als doel nieuwe contacten op te doen die uiteindelijk kunnen leiden tot additionele omzet voor elkaar.

Wanneer is dan die Zeepkistborrel?

De Zeepkistborrel is iedere maand, is óók leuk en gezellig en heeft als prettige ‘afwijking’ dat iedere bijeenkomst een paar aanwezigen de kans krijgen om vanaf een ouderwetsche zeepkist hun bedrijfspitch te geven. Five minutes of airtime!

Maar wacht… er is méér!

Ter afsluiting van iedere Zeepkistborrel worden er altijd wat prijzen verloot. M.a.w. serieuze zaken dus waar jij je voordeel mee kunt doen! Kom ook eens kijken… Er is dan voldoende gelegenheid om kennis te maken met mede-ondernemers te ontmoeten. De nadruk ligt op ongedwongen netwerken en contacten leggen/

En wij dan?
De Zeepkistborrel is gedreven vanuit een commerciële business club, Business First. En we halen niet, we brengen! De leden van deze business club hanteren het adagium dat krijgen, vooral geven betekent. Door met een groeiend team van maximaal 30 leden op gezette tijden te ontbijten (dat ‘moet’ je tenslotte toch) gaat het naast het kennismaken vooral om de vraag: waarmee kunnen we je helpen? Wat is je vraag waarmee je als ondernemer worstelt? De leden van het team gaan bij zichzelf en hun netwerken te rade om deze vragen van mede-leden beantwoord te krijgen. Daarmee geven ze de andere ondernemers lucht, directe contacten tot zaken doen, maar het goede en leuke is… dat doen ze ook voor jou!

zeepkistborrel