Tijdelijk project- of kantoorruimte huren in Almere

Heb je toch behoefte aan flex maar met een eigen plek om te landen dan biedt WTC Almere jou daarvoor een unieke mogelijkheid.

Voor projecten werk je vaak in een samenstelling van mensen die niet voor altijd is en waarvan de periode nog niet vast staat of nog onzeker is. Daarvoor wil je natuurlijk tijdelijk een ruimte huren. Het kan echter moeilijk zijn om een betaalbare en toch professionele tijdelijke projectruimte te vinden, terwijl dit vaak juist onder deze omstandigheden hard nodig is en het liefst ook vlot geregeld moet worden. Je hebt flexibiliteit nodig, faciliteiten waar je gemakkelijk op kunt inpluggen en een ruimte waar het hele team zich snel thuis voelt. Daar hebben we bij WTC Almere over nagedacht want we halen de energie van dit soort projecten graag in huis. Voor deze bijzondere manier van werken hebben wij Executive Offices ingericht. Een ruime kamer met een minimaal 2 bureaus waar jij en jouw (tijdelijke) collega(‘s) aan de slag kunnen.

Of heb jij een mooi project gelanceerd in Almere maar heb jij hier niet je thuisbasis, dan kun je tijdelijk op zoek zijn naar kantoorruimte. Soms wil je als beginnende ondernemer ook eens ’testen’ hoe het is om in een gaaf kantoor te werken en of dit haalbaar voor je is. Ook dan is Executive Offices wellicht voor jou een optie. Een Executive Office kun helemaal zelf boeken en regelen via ons online boekingsysteem op DeskBookers. Je reserveert online en betaalt direct.

Wil je toch even persoonlijk in gesprek over de mogelijkheden voor jouw tijdelijke kantoorruimte, neem dan gerust contact met ons op.

Tijdelijke projectruimte huren

Ben je als ondernemer een project aangegaan en zoek je met tijdelijke collega(‘s) voor een opdracht een ruimte om samen te kunnen werken? Voor een flexibele periode zoals een week of een maand of enkele dagen per week?

Hiervoor kunnen we binnen het WTC ‘Executive Offices’ aanbieden. Flexibel kantoorruimte huren, afgestemd op de periode en duur van jouw project. Voor informatie kun je terecht bij Patricia, zij kijkt met jou naar de meest geschikte opties en kan een offerte uitbrengen afgestemd op jouw wensen. Geen enkel project is hetzelfde en dus vraagt dit om maatwerk.

De Executive Offices kun je bij WTC Almere boeken via DeskBookers.