Goede doelen

De organisatie van WTC Almere kiest de goede doelen die zij steunt zorgvuldig. Voorop staat dat er een verbinding is met Almere en dat het iets toevoegt aan/in ons gebouw. Wil jij bijdragen aan de initiatieven die wij hebben gekozen? Hieronder lees je over onze steun aan het Voedselloket Almere en de Challenge Almere-Amsterdam.

WTC Almere steunt VoedelLoket Almerekerstboom_fb_oranje
Jaarlijks organiseren we in het WTC een kerstactie voor de VLA onder de noemer “Wij geven”. Onder een van de grote kerstbomen in de WTC Lounge, zamelen we (nieuwe) cadeautjes in voor het VoedselLoket. Mensen die werken in het gebouw, maar ook van buiten het gebouw, worden uitgenodigd en aangemoedigd om een bijdrage te leveren en een cadeautje te doneren. Hartverwarmend om de berg onder de boom te zien groeien. Vlak voor de feestdagen brengt onze huismeester de cadeautjes dan naar het VoedselLoket Almere, alwaar ze uitgegeven worden in de winkel zodat gezinnen die het met minder moeten doen, ook kunnen genieten van een feestelijke kerst!

challengeWTC Almere steunt Challenge Almere-Amsterdam
Gezondheid is een belangrijk thema in het WTC Almere; de gezondheid van de mensen die werken in ons gebouw. In 2017 zijn we begonnen met de campagne “WTC Health & Wellness ” om mensen in het WTC aan te moedigen ook onder werktijd bewust bezig te zijn met hun gezondheid. Het steunen van onze eigen huurder Start2Finish bij het organiseren van een van hun grootste sportieve evenementen is voor ons daarom ook een logische keuze; wij steunen de Challenge Almere-Amsterdam. En vergeet niet de jaarlijkse Trappenloop in het WTC!