Flexibele kantoorruimte huren

Wil je flexibel kantoorruimte huren in Almere, maar weet je niet goed wat bij je situatie past of waar je aan toe bent? Het WTC biedt kantooroplossingen van ieder formaat, van 1 werkplek tot een eigen verdieping. We gaan graag samen met je op zoek naar de beste oplossing en komen altijd uit op een aantrekkelijk aanbod, afgestemd op je wensen en de groei van je onderneming.

Flexibel huren is voor iedereen anders

Klein of groot beginnen?

Als je vol energie aan je onderneming begint dan wil je eigenlijk alles meteen goed op orde hebben. Je wilt in een professionele omgeving werken, het liefst direct in een kantoor op de groei. Maar al die extra vierkante meters heb je in het begin misschien nog helemaal niet nodig. Dus waarom zou je niet naar een groter kantoor gaan op het moment dat jouw onderneming daar werkelijk aan toe is? Het WTC biedt zoveel ruimte en opties dat we gemakkelijk met je mee kunnen groeien van klein naar groot. Dat is wat flexibele kantoorruimte huren in het WTC Almere namelijk inhoudt.

Geen lange contracten

Lange contracten teken je in deze tijd alleen nog maar als je al veel zekerheid hebt over de toekomst van je bedrijf en je kansen ziet voor een hele sterke onderhandelingspositie. We zijn natuurlijk heel blij als je de luxe hebt om je voor langere tijd aan ons te verbinden. Maar iedere ondernemer is even welkom in het WTC en geniet dezelfde services. Het zijn juist díe services waardoor we denken dat je ook lang bij ons wilt blijven. Dat moet tegelijkertijd ook maar kunnen in de koers van je onderneming. We hopen natuurlijk dat je bij ons zult groeien en daarom kijken wij net zo graag als jij naar wat de beste oplossing is voor jouw onderneming, lange of eerst toch korte duur.

Tijdelijke ruimte

Werk je op projectbasis, of weet je nog niet welke kant het op gaat met je onderneming of start-up? Dan biedt de flexibiliteit van een tijdelijke kantoorruimte huren misschien wel een goede oplossing voor nu. Je kan dan doorgroeien naar een vast kantoor wanneer je meer zekerheid hebt en beter overziet welke kant het op zal gaan. Dan huur je binnen WTC Almere een kantoorruimte voor een dag(deel). Dit doe je gewoon online, dus geen contracten maar helemaal flexibel en toch met de juiste uitstraling, een Executive Office.

Informatie aanvragen