Kleine kantoorruimte huren in Almere

De bedrijvigheid van veel ondernemingen bij elkaar en toch je eigen vertrouwde kantoor hebben waar jij je werk kunt doen samen met jouw collega’s of alleen. Bij WTC huur je al een kleine kantoorruimte vanaf 36m2. Ideaal voor zzp-ers, groeiende bedrijven en startups.

Een kantoor in het WTC Business Center

Als je ervoor kiest om een kleine kantoorruimte te huren bij WTC Almere, maak je deel uit van het WTC Business Center. Dit is een verzamelplek voor kleinere bedrijven die een representatief kantoor willen en niets willen missen van de bedrijvigheid en energie van andere ondernemingen. Het Business Center bevindt zich op de 2e en 3e etage van het WTC.

Faciliteiten van de kleine kantoorruimtes

WTC Services zorgt voor de juiste ondersteuning wanneer je bij WTC Almere een kantoor huurt. Je bedrijfsruimte is van alle gemakken voorzien met een vergaderruimte en een pantry met koffie en thee. Alles is mogelijk, van een volledige ingerichte plug & play tot een ruimte waar je een eigen identiteit aan kan geven in lijn met je bedrijfsfilosofie. Verder profiteer je van de gedeelde faciliteiten zoals schoonmaak, print, receptieservice, een postadres en WiFi.

 

Blijf op de hoogte van WTC Almere

Mis nooit meer activiteiten van WTC Almere en meld je aan voor onze nieuwsbrief of volg ons via de social media kanalen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.