Services

Services

Delen in goed verzorgde faciliteiten is een groot voordeel van werken in een bedrijfsverzamelgebouw. In een deeleconomie hoef je niet meer je eigen kantoorgebouw te hebben met jouw naam groot op de gevel, je zoekt liever de energie op toch?

Het WTC heeft standaard een hoop services die tot in de puntjes verzorgd zijn; dat mag je ook verwachten in een WTC vinden wij. Maar de WTC Almere organisatie spant zich voortdurend in om services ook te blijven uitbreiden en verbeteren, om zo te kunnen blijven meebewegen met de veranderingen waar iedere organisatie tegenaan loopt. Dat maakt ons als WTC samen met onze huurders sterker en het gebouw waarin we allemaal werken ook leuker. Simpel eigenlijk.

De organisatie van WTC Almere is samengesteld uit een team van professionals die net zo denken als de ondernemers die hun bedrijf vestigen in dit gebouw. Zo ondersteunt de marketing van WTC waar mogelijk die van zijn huurders, denkt het WTC mee in de strijd om talent, organiseren we events om kennis en contacten uit te wisselen en werken we constant aan een betere beleving voor alle mensen die werken in het gebouw.

Belangrijke pijlers van service voor WTC Almere zijn goede F&B faciliteiten, uitstekende ICT en de gezondheid van de mensen die werken in het gebouw.