Conference Center

Het WTC Almere Conference Center is een modern en hoogwaardig congrescentrum met 12 comfortabele vergaderruimtes. De capaciteit van de vergaderzalen varieert van 8 tot 225 personen.

Volledig ingerichte vergaderruimte

De vergaderzalen zijn ruim ingericht met de benodigde audiovisuele ondersteuning. Iedere vergaderruimte biedt eigen mogelijkheden, zo kunnen de zalen worden ingericht als workshopruimtes maar zijn er ook zalen die perfect een meer formele setting ondersteunen in de vorm van een boardroom. De vergaderzalen dragen de namen van gerenommeerde WTCs uit de WTC groep en hierop kan de banqueting worden afgestemd. Zo kun je jouw gasten een bijzonder beleving bieden naast de zakelijke insteek die jouw bijeenkomst heeft. Wil je zo’n maatwerk banqueting pakket, neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Restaurant en espressobar

In 2019 heeft het restaurant een metamorfose ondergaan o.a. door de toevoeging van een buitenterras en de nieuwe inrichting van de buffetten met daarop de vernieuwde producten voor de lunch. Het restaurant en de Espressobar zijn ook te reserveren als onderdeel van het Conference Center en bieden veel mogelijkheden om als break-out te fungeren voor een ontbijt, lunch of om aan het einde van de dag een borrel te organiseren.

Vergaderruimte huren

De vergaderzalen van het Conference Center zijn per dagdeel te huur en zijn uit te breiden met diverse pakketten binnen het banqueting concept.