WTC Almere community

Elke ondernemer is een waardevolle relatie

Het WTC streeft ernaar om samen met u ondernemend Almere op de kaart te zetten, niet alleen voor internationaal zakendoen maar juist ook voor nationaal en lokaal ondernemen. WTC Almere is dé netwerkhub van de metropoolregio Amsterdam.

Voor kennis maken, delen en halen kunt u terecht bij de WTC Almere community. Wanneer u zich aanmeldt voor de community wordt u op regelmatige basis uitgenodigd om samen met uw ondernemende collega’s van gedachten te wisselen of om nieuwe inspiratie op te doen. We organiseren ondernemersontbijten, netwerkborrels en kennissessies van een ervaringsdeskundigen, u bent bij ons van harte welkom.

WTC Almere is de enige community in de regio die (internationaal) zakendoen verbindt aan een eigen (kantoor)locatie. U kunt bij ons 2x per maand terecht voor een netwerkborrel. Iedere tweede dinsdag van de maand bij de Zeepkistborrel en iedere laatste vrijdag van de maand de VRIJMIBO. Via de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten rondom WTC Almere dus meld u daarvoor aan en u bent lid van onze Community.

WTC VIP pas 2018

Wilt u een meer actieve vorm in de community en een groter netwerk dan de metropoolregio? U kunt dan gebruikmaken van de VIP pas. Bij aanschaf van deze (jaar)pas kunt u  iedere maand een ander WTC Business Club bezoeken en wordt u geïntroduceerd in het uitgebreide netwerk van WTCs.

Deze unieke WTC VIP pas is beschikbaar vanaf 1 januari 2018 en kost u slechts € 150,00 per jaar en daarmee bent u aangesloten bij het netwerk van WTC Almere én kunt u zich aanmelden voor alle business club evenementen van WTC’s in Nederland. Bijkomend voordeel van deze pas, u kunt met korting koffie en thee bestellen bij de Espressobar, u krijgt korting bij het huren van een vergaderkamer, gratis parkeren bij een dagpas flexwerken bij WTC Almere en een gratis dagkluis.

Aanmelden voor de VIP pas is heel eenvoudig, u stuurt ons een e-mail en wij regelen de rest.

Aanmelden voor de nieuwsbrief en dus de WTC Almere Community, kan hier.

Nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.