WTC Health & Wellness

WTC Health & Wellness

Een gezond werkleven wordt steeds belangrijker. Goed voor jezelf zorgen is tenslotte niet alleen belangrijk in je privéleven maar ook als je aan het werk bent.

We worden ons steeds bewuster van de gevaren van te lang achter elkaar stilzitten, überhaupt te weinig bewegen, ongezond eten en teveel stress.

Daar is wat aan te doen natuurlijk, en dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het kan zelfs in je eigen kantoorgebouw. Want hoe lekker is het dat wanneer je thuiskomt, je niet nog je gezondheid voor een hele dag moet ‘inhalen’, of beter nog: dat je met extra energie thuiskomt?

Een gezonde levensstijl, ook onder werktijd

Hoe gaan we je in het WTC helpen? Door regelmatig events te organiseren en hulp, informatie en kennis goed toegankelijk te maken. Het WTC Health & Wellness team staat voor je klaar met raad en daad. Allemaal ondernemers in ons eigen kantoorgebouw die je kunnen helpen met een energiek en gezond werkleven.

We stellen ze graag aan je voor! En we spreken voor allemaal als we zeggen dat je van harte welkom bent voor een kennismaking.

Meet the Team!

Het Health & Wellness team bestaat uit 5 disciplines gedragen door 7 specialisten. Al hun ondernemingen zijn verbonden aan het WTC. Maak kennis met:

  • fit20 – Fit in 20 minuten per week met personal training bij Gerda en Paul.
  • Kigelia – Helemaal ontspannen na een stoelmassage van Moreno.
  • Ademruimte – Meer rust en energie na een yogales of ademcoaching van Gjalt.
  • Club Pellikaan – een uitgebreid fitness en tennis/squash programma bij onze buurtsportschool

Meer weten? Het hele team stellen we hier onder nog uitgebreider aan je voor.

meettheteam_websitebanners_fit20
De studio van fit20 vind je bij de stationsingang van het WTC op de begane grond. Een oase van rust: fris, modern en uitnodigend ingericht. Niks leid je af van je personal training en je wordt volledig ontzorgd; jij hoeft alleen maar te zorgen dat je er bent die 20 min per week.

fit20 geeft echt een volledige workout met een high intensity training. Heel efficiënt, ook omdat je niet of nauwelijks transpireert. Je kunt gewoon je eigen kleding aanhouden en hoeft na afloop niet te douchen (*kan wel).

fit20 is een levensstijl gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De speerpunten zijn kracht, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Het wordt vaak vanuit werkgevers gestimuleerd, zoals met de ‘Shared at Work’-formule. Wil je hier meer over weten, of eens gratis uitproberen met een proef-training? Gerda en Paul staan voor je klaar in het WTC. Op de website van fit20 kun je je vast oriënteren, maar eigenlijk moet je het gewoon een keertje proberen!

Openingstijden in WTC: maandag t/m vrijdag – 08:00 – 20:00u. logo_fit20_FC_EC
Tel: 036 – 82 00 276

 

meettheteam_websitebanners_morenoEen massage boeken bij Moreno kan in het Conference Center op de eerste etage, maar Moreno verzorgt ook stoelmassages op kantoor, als je bijvoorbeeld met meerdere collega’s een vast moment prikt.

Zo’n stoelmassage moet iedereen zichzelf af en toe gunnen; het is zo eenvoudig om even 20 minuten te ontspannen binnen je eigen kantoorgebouw! Naast de stoelmassage zijn sportmassages, medical (sport) taping en orthomoleculaire therapie ook onderdeel van Moreno’s praktijk.

Handig voor werkgevers: sinds januari 2015 valt de stoelmassage onder de werkkostenregeling. Voor wie de massage gewoon privé boekt: pinnen en contant betalen is beide mogelijk. Meer weten? Neem gewoon eens contact op met Moreno of bekijk de website van Kigelia.

kigelia-logo-morenoEen massage boeken in WTC kan op donderdag van 09:00 – 17:00u via de speciale link Daarnaast altijd op afspraak >> Tel: 06 – 22 77 53 53

 

meettheteam_websitebanners_gjaltYoga geeft Gjalt op onze TopFloor in het WTC, maar voor meer rust en energie door een verbeterde ademhaling kun afspreken op het Conference Center.

Vitaliteit en voldoende rust kan een belangrijke bijdrage leveren aan je gezondheid. Yoga is een bekende en populaire manier om dit te onderhouden. Met ademcoaching kunnen niet alleen fysieke klachten verholpen worden, maar ook de mentale component ervan. De drukte in je hoofd, creatieve blokkades, gevoel van futloosheid. Het helpt je rust te vinden, spanning af te drijven en weer focus en energie terug te krijgen.

Simpel ervaren wat een goede ademhaling voor je doet? Probeer eens de O2Chair! Deze vind je in de praktijk van Ademruimte en mag je gratis uitproberen. In een mum van tijd ben je weer opgeladen: je neemt plaats in de stoel en de rest gaat vanzelf.

Gjalt ontmoeten? Schrijf je in voor de yoga (houd de WTC eventkalender in de gaten) of maak een afspraak in WTC. Meer informatie vind je alvast op de website van Ademruimte.

ademruimte-logo-gjaltDirect contact? >> Tel: 06 – 44 96 25 53

 

 Living the Good Life!

Club Pellikaan is het fitnesshart van onze buurtsportschool. Bij deze sportschool ligt de focus op fitness, boxing en groepslessen. Doe mee met een lesje hot yoga of werk aan je doelen met een afgestemd programma. Ook tennis en squash behoort tot de mogelijkheden.
Club Pellikaan Almere is de ultieme plek om helemaal tot rust te komen. Even tijd voor jezelf. Maak je hoofd leeg tijdens een lekkere workout in de fitness. Regelmatig organiseert ook speciale events voor de medewerkers binnen WTC Almere op de TopFloor.

Direct contact? >> Tel: 036 – 036-533 6736

Health & Wellness Events

Er worden in het WTC regelmatig events en acties georganiseerd worden om je kennis te laten maken met het Health & Wellness team en hun specialisaties. Denk aan kortingen, kennismakingsdagen, win-acties en events als de Sunrise Yoga, Bootcamp en gerelateerde events zoals de jaarlijkse Start2Finish WTC Trappenloop.

Op de hoogte blijven? Like de WTC Almere Facebook pagina om niks te missen, hierop worden ook alle events van de WTC eventkalender gedeeld.

* Tip: op de begane grond, bij de toiletgroep naast het restaurant, is het invalidentoilet uitgerust met een ruime douche. Hier mag je gebruik van maken als je in het WTC werkt!