Het WTC Almere team

Wil je contact opnemen met de WTC organisatie of heb je een vraag voor ons? Stuur een e-mail, bel ons of open een gesprek via de chat chat_icon_intercom voor een snel antwoord. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om langs te komen in het gebouw. Wij staan je graag te woord en zijn altijd benieuwd naar feedback op onze services.

Patricia

Patricia van Drongelen

Wil jij meer weten over de services die WTC Almere jou als huurder, flexwerker of gebruiker kan bieden. Of wil je worden opgenomen in de WTC community en delen in de energie en de kennis die er is van (internationaal) zakendoen? Neem gerust contact op en we drinken samen een kop koffie om jouw wensen te bespreken.

sissy

Sissy Sijtsma

Sissy is de spil voor alle huurders van het Business Center. Bent u huurder op het Business Center en heeft u een vraag, neem dan contact op met Sissy.

Screen Shot 2015-11-12 at 10.11.32

Celinha Heinrichs

Heb je vragen over de online omgeving van het WTC Almere? Wil je verbinding maken via social media? Wil je meer weten over de SoBuildings service app of rating van dit gebouw? Celinha is online community manager en komt graag met je in contact.

2015-11-24

Komt u op bezoek bij een van de bedrijven gevestigd in het WTC Almere? Meldt u zich dan bij de receptie op de begane grond en zij helpen u graag op weg in het gebouw.