Het WTC Almere team

Wil je contact opnemen met de WTC organisatie of heb je een vraag voor ons? Stuur een e-mail of bel ons. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om langs te komen in het gebouw. Wij staan je graag te woord en zijn altijd benieuwd naar feedback op onze services.

Patricia van Drongelen

Wil jij meer weten over de services die WTC Almere jou als huurder, flexwerker of gebruiker kan bieden. Of wil je worden opgenomen in de WTC community en delen in de energie en de kennis die er is van (internationaal) zakendoen? Neem gerust contact op en we drinken samen een kop koffie om jouw wensen te bespreken.

Barista

Jij houdt van lekkere koffie en gezelligheid. Of jij wil wel eens een heerlijke thee drinken die past bij jouw stemming of het seizoen. En dan wil je daar ook een lekkere koek bij of een heerlijk gezonde smoothie. Onze Barista’s staan voor je klaar in de Espressobar. Heb je een wens, laat het ze weten!

doen we niet aan Stuur Barista een e-mail

Receptie WTC Almere

De receptie van WTC Almere is de spil waar het om draait. Onze collega’s weten op (bijna) alle vragen het antwoord. Heb je een vraag over parkeren, leveranciers, onderhoud, post of ben je naar iemand op zoek binnen het WTC, vraag het onze dames!

Diana van Hoogen

Heb jij vragen over het huren van een vergaderkamer op het Conference Center of wil je een geweldige bijeenkomst organiseren op de TopFloor. Diana van Hoogen kan jou alles vertellen over hoe jij jouw bijeenkomst of vergadering tot een succes maakt.

Komt u op bezoek bij een van de bedrijven gevestigd in het WTC Almere? Meldt u zich dan bij de receptie op de begane grond en zij helpen u graag op weg in het gebouw.