WTC ALMERE

Over WTC

Het WTC Almere is natuurlijk mede bekend als markant hoog gebouw in het centrum van Almere, het hoogste WTC in de Benelux. Veel mensen weten dat je er kantoor kunt huren, maar het WTC is veel meer dan een kantoor huren in Almere. Het WTC wil graag ruimte bieden aan alle ondernemers in Almere en de regio, en zakelijk Almere de ruimte bieden om te ondernemen, ontmoeten, netwerken en te pionieren. Het WTC is een thuis voor alle eigentijdse werkers van Almere en omgeving. En we zijn ook graag dat markante herkenningspunt waarop heel Almere trots mag zijn, waarop iedereen mag oriënteren en zijn weg naar huis weet te vinden.

Nederland heeft mede aan de basis gestaan van de World Trade Centers Association. Amsterdam en Rotterdam behoorden in 1969 tot de founding members van de WTCA. Inmiddels telt Nederland acht WTC-vestigingen; dit aantal zal in de komende jaren nog worden uitgebreid. Naast (inter)nationaal netwerken is de samenwerking tussen de Nederlandse WTC-organisaties van groot belang. Activiteiten en evenementen van de verschillende WTC’s staan ook open voor leden van andere vestigingen. Zo kunnen we optimaal profiteren van elkaars kennis en contacten.

Als samenwerkende WTCs in Nederland worden door veel marktpartijen gevraagd om onze kennis en netwerk in te zetten en dat doen we graag. Zo hebben we een grote groep coaches die namens RVO Nederland de coaching doen voor het Starters International Business traject. Maar we zijn ook gesprekspartner van de Kamer van Koophandel en MKB Nederland. We kunnen helpen bij partner searches in het buitenland en bieden zeer specifieke masterclasses aan om kennis op te doen over internationaal ondernemen in een geselecteerd gebied of land. Wil jij hier meer over weten, ga dan naar de website van de samenwerkende WTCs in Nederland.


Bedrijfsverzamelgebouw Almere

Het WTC Almere is een bedrijfsverzamelgebouw. Dat betekent voor het WTC veel meer dan alleen huurders in een pand verzamelen. Het betekent vooral het stimuleren van die bedrijvigheid en het faciliteren van een professionele werkomgeving, zodat ondernemers kunnen ondernemen en huurders van alle gemakken zijn voorzien. Veel verschillende bedrijven onder een dak is wel een waarde waar het WTC zich voor inspant en trots op is; we spannen ons in voor een mooi netwerk binnen het WTC maar ook in de omgeving waar we met zijn allen deel van uitmaken. Het WTC wil als bedrijfsverzamelgebouw in Almere graag een thuis en ontmoetingsplek bieden voor heel zakelijk Almere. WTC Almere is dé zakelijke netwerkhub van Almere en omgeving .

Ben je nieuwsgierig naar het mooiste uitzicht vanuit deze hoge toren van 31 verdiepingen? Het WTC Almere krijgt teveel aanvragen om iedereen individueel naar boven te begeleiden maar organiseert regelmatig leuke events waarbij je de kans krijgt om tot aan het hoogste punt van Almere te komen. Het beste houd je daarvoor de homepage van het WTC in de gaten en volg je ons op social media, want we geven dit mooiste uitzicht best regelmatig graag even terug aan de stad.