Virtueel kantoor

Virtueel office of Flexwerken

ZAKEN DOEN VANUIT EEN VIRTUEEL KANTOOR

Wilt u een  betrouwbaar en prestigieus zakelijk adres en een professionele telefoonservice? Dan is een virtueel kantoor dé oplossing die u zoekt. Met een virtueel kantoor (ook wel: digitaal kantoor) kunt u gebruik maken van allerlei office faciliteiten zonder dat u hiervoor een dure kantoorruimte hoeft te huren. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk postadres, telefoonbeantwoording, meetingrooms en een flexplek. Wel de uitstraling en service, niet de kosten!

Veel onderweg? Of werkt u ook graag vanuit huis? En heeft u niet fulltime een kantoor nodig?

Bij  WTC Almere kunt u in dat geval kiezen voor onbeperkt flexwerken in de dynamiek van onze flexwerkplekken, of een paar dagen per maand in de rust en privacy van onze afgesloten dagkantoren. Kies voor een Business Lounge membership, Coworking of een Private Office. De keuze is geheel aan u ons Service Team staat in alle gevallen voor u klaar!

DE VOORDELEN VAN EEN VIRTUEEL KANTOOR BIJ WTC ALMERE

  • Een professionele uitstraling met een van onze toplocatie.
  • Een zakelijk adres voor uw post.
  • Een lokaal telefoonnummer dat door ons kan worden beantwoord.
  • Toegang tot tal van andere ondersteunende services.

Het virtuele kantoor is daarnaast heel makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een dagkantoor of flexwerkplek waar u kunt werken en uw relaties kunt ontvangen. De doorgroeimogelijkheden zijn oneindig. Wij zijn er voor al uw kantooroplossingen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!