Vergaderen in het WTC

Unieke vergaderlocatie in Midden-Nederland

Het WTC Almere biedt u een unieke vergaderlocatie in Midden-Nederland. Vanaf de 26e etage van het WTC kunt u namelijk zo’n beetje heel Midden-Nederland zien! Dit bijzondere uitzicht is uniek, omdat het WTC het hoogste gebouw in de wijde omgeving is.

Gastvrijheid

Echte gastvrijheid en professionaliteit zijn het belangrijkste voor een geslaagde bijeenkomst, van welke orde of grootte dan ook. Daarom ontvangt het WTC alle gasten even warm en ondersteunen we zoveel mogelijk met onze services en ervaring. Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Almere?

Geen bijeenkomst is hetzelfde, en daarom grijpen we niet meteen naar standaard pakketten maar kijken we allereerst naar je wensen zodat we een oplossing op maat kunnen bieden: wat voor ruimte(s), wat voor setting, wat voor banqueting, wat voor ontvangst en welk budget. Die oplossing kan heel snel en simpel zijn voor een vergadering of echt tot een afspraak en tour leiden voor een groter en/of complexer evenement of congres. We nemen er de tijd voor die jij hebt, en nemen je verder zoveel mogelijk uit handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of hulp nodig met het organiseren van je bijeenkomst? Neem dan even contact met ons op via e-mail of telefoon 036-54 82 500

Event Locatie

Niet voor niks hebben wij het mooiste uitzicht: het WTC is het hoogste gebouw van Almere en omstreken dat overal bovenuit torent. Een unieke vergaderlocatie in midden Nederland! We toveren onze hoogste etage, onze TopFloor, graag om tot een unieke ontvangst-, brainstorm, congres- of eventruimte. Heb jij een mooi idee? Deel het met ons en wij denken graag met je mee.

Parkeren

Alle bezoekers van het WTC kunnen parkeren in de inpandige garage van het WTC.

Weet je al wat je wilt of heb je inspiratie nodig, vraag dan onze brochure op voor ideeën en/of prijsinformatie via conference.wtcalmere@theofficeoperators.com