Suitup with The TailorMates

  • Datum: Dinsdag 18 juli 2017, 11:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: Gratis

The TailorMates komen weer langs! Met een mooie actie: 2e pak voor de halve prijs! Op 18 juli vind je de pop-up store in de WTC Lounge op de begane grond.

Een mooie kans om met veel gemak twee mooie nieuwe pakken aan te laten meten. De mooiste stoffen en designs kun je in de pop-up shop bekijken; je bent welkom om rond te neuzen. Meteen een afspraak maken? Meld je aan voor een individueel advies en pasmoment via de button rechts bovenin.

Wie gingen je voor?
The TailorMates kleden onder andere Matthijs van Nieuwkerk, Dirk Zeelenberg, Paul de Leeuw en Erik de Vogel. Maar ook een aantal van onze eigen huurders lopen er al mooi bij in pakken van The TailorMates.

Scherpe aanbieding
Speciaal voor WTC Almere is er een heel aantrekkelijk aanbod gemaakt. Als je nu een maatpak aanschaft bij The TailorMates kan je een 2e pak uitzoeken voor de halve prijs! Je hebt al een maatpak vanaf €499,-

Portretfotograaf
Bij 8 aanmeldingen of meer (hoeft niet uit 1 bedrijf te komen) trakteert WTC Almere op een portretfotograaf op de dag van doorpassen; hiervoor komen The TailorMates weer een keer terug naar het WTC. Een mooie kans om meteen strak in het pak op de foto te gaan en je profielfoto op Linkedin bij te werken. Wil jij dat ook? Dan kun je dat doorgeven bij het aanschaffen van je pak en zorgen wij ervoor dat de fotograaf aanwezig is.

Hoeveel tijd moet je reserveren in je agenda?
Meten duurt een kwartier, stof en knoopjes uitzoeken duurt langer; het kan oplopen tot 3 kwartier voor een passessie. The TailorMates hebben veel ervaring en zijn geoefend met het opereren binnen een zakelijke omgeving, maar voor een passing moet je wel echt de tijd nemen. Je gaat voor een mooi pak! Bedenk ook dat het je twee zaterdagen in een winkel scheelt: het aanmeten en het doorpassen. Voor dit laatste komen The TailorMates namelijk ook weer terug naar het WTC. Een mooie service; het scheelt je echt een hoop tijd.

Voorbereiding
Het is handig als je al van te voren even in de kast kijkt en bedenkt waar je het pak voor gaat gebruiken: moet je vaak vliegen, zit je veel in de auto, draag je het alleen op kantoor, gaat het pak meteen weer uit als je thuis bent? Of draag je helemaal geen pak naar kantoor maar alleen met de feestdagen en huwelijken, of ga je misschien zelf wel trouwen? Bezoek de website van The TailorMates of bezoek hun Facebook pagina voor inspiratie!

En als je binnenkort trouwplannen hebt, dan is een afspraak bij The TailorMates helemaal een goed idee want zij zijn specialist op dit gebied.

Liever op kantoor of met je hele team langskomen?
Wil je met je hele team in het nieuw gestoken worden? Dat kan! Meld je dan aan voor het hele team (of het aantal deelnemers hiervan) en er wordt gekeken waar in de planning dit het beste past. Loopt de agenda over, dan wordt er met jullie een aparte afspraak ingepland.

Aanmelden
Meld je aan voor een afspraak via de button rechts bovenaan deze pagina. The Tailormates nemen dan contact met je op om een tijdstip af te stemmen. Op 2 maart in de pop-up shop komen neuzen mag natuurlijk ook; voor kennismaken heb je geen afspraak nodig.

Ken je mensen in de buurt?
Heb je bekenden die hier in de buurt werken en wil je die graag uitnodigen voor de pasdag? Dat mag. Als jij deze mensen aandraagt dan profiteren zij van dezelfde korting. Ze kunnen zich op dezelfde manier aanmelden, met vermelding van jouw naam en het bedrijf waar je werkt.

Over The Tailormates
The TailorMates zijn specialisten in maatpakken en maathemden. Geen standaard pakken en overhemden die vermaakt worden, maar ambachtelijk maatwerk volgens Italiaanse traditie. Hun flagship store is gevestigd op de Zuidas in Amsterdam en met The Traveling TailorMates bedienen ze heel Nederland. Een one-stop-shop voor business professionals, met fantastische maatpakken, jasjes, maatshirts, Italiaanse schoenen en accessoires.