WTC Business Academy
Rendement is topsport

  • Datum: Maandag 19 september 2016, 17:30 uur tot 20:00 uur
  • Locatie: WTC Almere, P.J. Oudweg 4, 1314 CH Almere
  • Kosten: € 50,-

Powered by RedFoxBlue

Korte termijn successen in het bedrijfsleven zijn net als in topsport zeldzaam. Dat neemt niet weg dat je wel kan starten met het ontginnen van je belangrijkste bronnen. Deze benadering zorgt direct voor de eerste snelle successen. De talenten binnen je organisatie benutten geeft namelijk altijd resultaat en plezier in het werk.

Wat gaan we doen?
Naast genieten van een smakelijk dinerbuffet? Bas van Rossem en Edwin van Daalen van RedFoxBlue dagen je uit om in een compacte masterclass het commerciële succes van je onderneming te vergroten. Het gaat over het benutten van talent, over ‘quick wins’ en blijvend resultaat, en last but not least over plezier in je werk. Bas van Rossem, die zijn sporen heeft verdiend in het (beach)volleybal, trekt de parallel met topsport en geeft zijn kijk op leiderschap. Kortom: interessant en leuk tegelijk.

Powered by RedFoxBlue
Bas van Rossem en Edwin van Daalen zijn beiden al jaren Senior-Partner van RedFoxBlue. Aan het eind van de sessie ga je naar huis met:
* Ideeën die je direct in de praktijk kunt toepassen
* Heldere uiteenzettingen om je verkooppotentieel te herkennen en vergroten
* Een naslagwerk waarin je stap voor stap een plan voor jouw organisatie kunt ontwerpen

Dus als je wilt weten hoe jij je verkoopteam slimmer kunt inzetten en hoe je zelf meer grip houdt op het hele proces, dan mag je deze masterclass niet missen.

Om onze relaties de mogelijkheid te bieden kennis te komen maken met RedFoxBlue bieden we deze avond kosteloos aan voor onze leden van de Business Club.

** Deze masterclass is geschikt voor ondernemers en sales managers.
*** Meer weten over RedFoxBlue? Bekijk de video.